Schuttersfeest 2019

Op 30, 31 augustus en op 1 september 2019 organiseert Stadsschutterij St. Sebastianus het laatste Bonds-schuttersfeest van de Bond St. Gerardus in 2019 en zal worden gehouden op Sportcomplex Kaldeborn nabij het voormalige stadion op de Molenberg (Commissaris Spaenweg).

Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Want daar staan ze: de mannen van LIJN 7. Zij zullen ons feestweekend inluiden met een feestavond op vrijdag 30 augustus. LIJN 7 is bekend van het WMC en Bekkerveldfestival. De feesttent is open om 19:00 uur.
Kaartjes kosten slechts 5 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via onderstaande link.
Klik hier voor tickets voor de feestavond tijdens ons schuttersfeest op
30 augustus met  LIJN 7.

Vervolgens zal er op zaterdag 31 augustus een gezellige kienavond plaatsvinden. De entree is gratis en de hoofdprijs heeft een minimale waarde van 250 euro. De deuren openen om 18:00 uur. Om 19:30 uur zullen we starten.

Het Bondsschuttersfeest zal op zondag 1 september worden gehouden. Aan het schuttersfeest wordt door 20 schutterijen deelgenomen en start om 12:30 uur. De optocht begint om 14:15 uur. De optochtroute is als volgt: opstellen op het feestterrein, Commissaris Spaenweg, Kerkraderweg, Alberdingk Thijmplein, Hendrik van Veldekestraat, Dr. Schaepmanstraat, Guido Gezellestraat, Roemer Visscherstraat, Staringstraat, Jan Campertstraat (defilé), Kerkraderweg, Stadionbaan, Schiffeler, alwaar ontbinding.
Volg bij aankomst de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars. Deze begeleiden u naar de parkeerplaatsen. Verder willen wij u erop attenderen dat barbecueën en open vuur ten strengste verboden zijn.

Ticket link: //shop.tickli.nl/checkout/1bb7ba10-9f2c-11e9-ad00-2170d57e197c/event

Heb jij vragen of wil je je aanmelden en lid worden? Neem contact op om je aan te melden of stel je vraag.